Kookclub LCC 25 jaar

Beste leden,

Jubileumjaar

Gedurende het hele jubileumjaar 2018/2019 bruist het op de Van Duivenvoordestraat en daarbuiten van de activiteiten. Er worden workshops gegeven over thema’s als chocolade, desserts en gezonde voeding en voor het voorjaar van 2019 heeft de club een heel verrassende activiteit in petto.  Wat die verrassing is en hoe u eventueel kunt deelnemen, het blijft nog even geheim. Zeker is dat het met koken en lekker eten te maken heeft. Geïnteresseerd? houd dan de site van de club in de gaten: www.lccoosterhout.nl.

 

In het zonnetje

Op hun kookavonden koken de leden van LCC vooral voor hun eigen plezier, maar ter gelegenheid van het jubileum gaan een aantal van hen op 12 oktober dat nu ook voor anderen doen. Zij worden hierbij gesponsord door Albert Heijn Oosterhout.  De geluksvogels zijn 24 vrijwilligers van De Zonnebloem die die avond het 6-gangen jubileummenu krijgen voorgeschoteld dat alle groepen deze maand op hun vaste kookavond gaan bereiden. Het menu is samengesteld uit de lekkerste gerechten van de afgelopen 25 jaar, dus dat belooft wat

 

Open dag

Alle geïnteresseerden zijn op zaterdag 13 oktober van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Van Duivenvoordestraat 11. Tijdens deze open middag leiden enthousiaste leden de bezoekers rond door de goed geoutilleerde keuken, het gezellige restaurant en de mooi gevulde wijnkelder. Zij vertellen gepassioneerd over hun kookavonden en geven graag alle informatie over de kookclub en het lidmaatschap.

 

Vooraankondiging: Lekker gezond

‘Hoe lekker eten gezond kan zijn' is het thema van een bijzondere lezing die op woensdagavond 31 oktober wordt georganiseerd door  LCC in samenwerking met Broeders Gezondheidswinkel. Meer informatie volgt binnenkort.  Het aantal plaatsen is beperkt, dus houdt de berichtgeving in de gaten en schrijf snel in!

 

Wij wensen jullie een bijzonder jubileumjaar.

Bestuur kookclub LCC
Jubileum commissie

 

 

 

 

26 september 2018 | algemeen

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten