De beste jeugdkok van Oosterhout is bekend!

 

 

Het ging er letterlijk en figuurlijk heet aan toe tijdens de zinderende finale van de strijd om de ‘Beste Jeugdkok van Oosterhout’. Na weken van voorbereiding konden de finalisten eindelijk laten zien wat ze waard waren. Het werd een super spannende middag voor de kinderen, en niet te vergeten voor hun ouders. Een prachtige afsluiting dus van het jubileumjaar van LCC!

 

Het begon allemaal heel ontspannen. Vijftig kinderen gingen buiten schooltijd samen kokkerellen op een paar plaatsen in Oosterhout. Uit deze deelnemers werden 20 jeugdkoks geselecteerd voor de finale op 19 juni. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen hebben zij op 5 juni in de bibliotheek van Oosterhout verschillende kookboeken doorgespit op zoek naar hun (hopelijk) winnende finalerecept.

 

Op 19 juni was het eindelijk zover. Er werd gekookt, geproefd, gezweet, maar vooral veel gelachen. De resultaten waren verrassend en de jury had er een zware dobber aan om het beste team te selecteren. Na veel proeven riepen zij Joris Loonen en Mart van der Werf van KBS De Westhoek uit als winnaar. Zij ontvingen een mooie prijs en natuurlijk de ‘eeuwige roem’…

 

 

 

8 juli 2019 | algemeen

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten