Chocolade workshop by Ton Jongejan - Callebaut - vrijdag 1 februari 2019

 

Dat chocolade het geluksgevoel verhoogt, weten we allemaal. Omdat dat belangrijke gevoel in deze donkere wintermaanden wel een opkikkertje kan gebruiken, organiseert Kookclub LCC op vrijdag 1 februari een boeiende, maar vooral smakelijke chocolade workshop voor alle chocoladeliefhebbers.

 

De workshop is de 5e activiteit die de  kookclub dit jaar organiseert in het kader van het 25-jarig jubileum. In samenwerking met de befaamde Belgische chocoladeproducent Callebaut wordt in het LCC clubhuis een demonstratie gegeven door Ton Jongejan, Chocolate Academy Chef. Dit is een unicum, want deze chef geeft zelden of nooit een workshop buiten zijn eigen studio!

 

Aan de slag

Nadat de deelnemers de kunst van de chef hebben afgekeken steken ze ook zelf de handen uit de mouwen. De lekkernijen worden gemaakt van hoogwaardige producten, dus het eindresultaat is letterlijk om de vingers bij af te likken. Na de workshop nemen de deelnemers uiteraard hun zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis.

 

Kosten en deelname

De workshop duurt van 12.30 tot 16.00 uur en wordt gehouden in het LCC clubhuis aan de Van Duivenvoordestraat 11 in Oosterhout. De kosten voor deelname bedragen € 37,-- per persoon.

Dit arrangement omvat tevens twee consumpties.

Inschrijving staat open voor leden en niet-leden, maar let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Geïnteresseerd? Schrijf dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 januari in via de ticket link van dit evenement.

 

Ticket link

https://queue.eventgoose.com//?multiSalesChannel=6ae2e27b0dfcde8a73c1e03a045d53a0

 

10 december 2018 | algemeen

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten