filter

september 2012

Loempia van grote garnaal, gember en kokos, Tong met risotto en gele paprikasaus, Kerriesoepje met kokos en citroengras en een auberginepasteitje, Kalfsoester met truffelsaus , aardappelkroketjes en groenten, Tulpje met vruchtensalade, amandelijs en yuzucreme

juni 2012

Canneloni van komkommer met forelmousse, Ravioli met geroosterde paprika, geitenkaas en rucola, Zeebaars met gemarineerde venkel , venkelpuree en uienmoes, Lamshaasje met kruidensaus en aardappelzakje, IJs van appel met vanillesaus, basilicum en suikerwerkje

mei 2012

Gelakte paling met salade van asperges, Tartaar van zeebaars met gepaneerde oester, Noordzeegarnalen met puntpaprika en zeekraal, Kalfslende met maïsbitterbal en asperge, Panna cotta met rabarber en rabarber-gemberijs

april 2012

Olijvencakeje met een crème van ansjovis, confiture van olijven en basilicum, Zeeduivel met sesamglacé, wortelpuree en een loempiaatje, Velouté van groene asperges met kervelslagroom, Kipfilet met balsamico-azijn met een Siciliaanse aardappelsalade, Vanille-aardbeienmillefeuille met aardbeien yoghurtijs

maart 2012

Gamba met kalfszwezerik en kerriebotersaus, Preisoep met Sinaasappel en Soepstengel, Gebraden rosbief met pepersaus en koepeltje van schorseneren, Appeltaartje met kaneel en calvadosijs

februari 2012

Wontonzakje met zoetzure saus, Venkelsoep met tomatensalsa, Heilbotfilet met gratinkorst en rode bietjes, Gevuld Iberico-varkenshaasje met portsaus en snijbonenstamppotje, Ananassmoothie met kokoslaurier espuma, vanille-klapperroomijs

januari 2012

Tomatencouscous met Hollandse garnalen en currymayonaise, Kabeljauw met chorizo en kreeftenjus, Saffraansoep met pastis en coquilles, Lamsragout, Appelcrumble

december 2011

Gemarineerde zalm met appelhangop, Coquilles met 2 bereidingen van pompoen, vadouvan mayonaise en kerriekletskop, Kalkoen met Gorgonzola en Parmaham, Hertenkalfsfilet met een krokant kastanjekorstje, Mini-terrine met 6 Italiaanse kazen, Gieser Wildemannetje uit de oven met pistachespijs

november 2011

Krokant hoorntje met zalm, Lauwwarme salade van kreeft, Fazantenconsommé, Wilde eend met dadelsaus en soesje van aardappel-knolselderij, Lolly van geitenkaas met een gelei van rode biet, Semifreddo van walnoten met vijgensaus, krokant chocoladeschots en vanilleschuim, Pittig pakketje van paling

oktober 2011

Boerenpaté met vijgen- en uienconfiture en ganzenlever, Soepje van zoete aardappel met gember en fetapasteitje, Scholrolletje met pittige dillesaus op salade, Italiaanse ragu met pappardelle, Zoetigheden voor bij de koffie: Walnotenmuffin, Frangelico-tiramisu, koffiefudge, Rösti met gerookte forel en salsa verde

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten