filter

mei 2019

thema: Lentefeest

Loempia met asperge en garnalen, Pasteitjes met asperge, ham en kaas, Tarbot met asperge, knolselderij met morieljes en Noilly-prat saus, Gepocheerde kalfshaas op gekookte asperges, een aspergestamppotje en een schuim van groene asperges, Aardbeienbavaroistaart

april 2019

thema: Voorjaar

Coquille met bloemkoolcreme en Oosterse saus, Rode mul met zoetzure komkommer en kokkels, Bisque van gele paprika met gamba en breekbrood, Zeeuws potje met lamsrib en portsaus, Crepe Suzette met een twist

maart 2019

thema: Chinatown

Bapao met vleesvulling en zoetzure saus, Tonijntartaar met Oosterse dressing, jasmijnrijstsorbet, wasabi algen en mango, Uiensoep wontonstyle, Chinees hoofdgerecht, Loempia van lychee, ananas, lychee siroop en lychee mousse met ananas en passievrucht

februari 2019

Mousse van maïskip en tomatenjam, Coquille met een aardappelcrèmesaus, kaantjes en roze peper, Gepekelde kabeljauw, Runder Ribeye uit de oven met ketchup-mosterdjus, bietentaartje en pommes duchesse, Koekje met een crémeux van mandarijn, spongecake en een chocolade ganache

januari 2019

Hartig wentelteefje met zalmmousse , avocado en garnaaltje, Gebakken kabeljauw met zuurkool en aardappelsaus, Veloute van pastinaak met lolly van eend, Kalfssukade met spruitjes en pommes amandes, Kahluamousse, chocolade brownie, espuma van koffie

december 2018

thema: Winterpret

Cappucino van peterseliewortel met wafel, Zeeduivel met kappertjesaus en caponata van aubergine, Cannelloni van konijn, Roodpootpatrijs met oerwortel en uiencreme, Créme Brulee van steranijs en shake van rum en dragon

november 2018

thema: Kerstmenu

Soesje met rosbief en mierikswortelroom, Geroosterde pompoenster met puree van knolselderij en bospaddenstoelen, Lasagne van aardappel, kreeft en pata negra met truffelmayonaise, Irish coffee van wildbouillon, Gebraden hazenrug met gegratineerde selderij, mousseline van selderij, gesmoorde walnoot en een jus met vadouvan, Taartje met een vulling van hangop, gekonfijte cranberry's en stukjes witte chocolade

oktober 2018

thema: Jubileummenu

Bonbon van tonijn met komkommersalsa, Coquilles met knolselderij, hazelnoot en pecorinoschuim, Zeeduivel met een rivierkreeftensaus op een bedje van citroenbasilicumspaghetti, Cappuccino van soep met rivierkreeftjes, Kalfshaas met rode wijn-portsaus, witlof balletje met knolselderijpuree, Bavarois van passievruchten op amandelbiscuit

september 2018

Krokante tonijnsashimi in wasabisaus, Terrine van snoekbaars met zalm, gemarineerde gele cherrytomaatjes , krokante uienring en basilicummayonaise, Venkelsoepje met gremolata en citroenschuim, Provencaalse lamsstoof met uientaartje, Limoncello-bosbessen tiramisu

juni 2018

thema: Illusies

Piccalilly spiegelei, Tonijn met ganzenlevercreme, Gekoeld zuiders soepje met gemarineerde vis, Tournedos met gebakken aardappel, groenten en een illusie van mais, Schuimgebak met room en banaan

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten