filter

januari 2019

Hartig wentelteefje met zalmmousse , avocado en garnaaltje, Gebakken kabeljauw met zuurkool en aardappelsaus, Veloute van pastinaak met lolly van eend, Kalfssukade met spruitjes en pommes amandes, Kahluamousse, chocolade brownie, espuma van koffie

december 2018

thema: Winterpret

Cappucino van peterseliewortel met wafel, Zeeduivel met kappertjesaus en caponata van aubergine, Cannelloni van konijn, Roodpootpatrijs met oerwortel en uiencreme, Créme Brulee van steranijs en shake van rum en dragon

november 2018

thema: Kerstmenu

Soesje met rosbief en mierikswortelroom, Geroosterde pompoenster met puree van knolselderij en bospaddenstoelen, Lasagne van aardappel, kreeft en pata negra met truffelmayonaise, Irish coffee van wildbouillon, Gebraden hazenrug met gegratineerde selderij, mousseline van selderij, gesmoorde walnoot en een jus met vadouvan, Taartje met een vulling van hangop, gekonfijte cranberry's en stukjes witte chocolade

oktober 2018

thema: Jubileummenu

Bonbon van tonijn met komkommersalsa, Coquilles met knolselderij, hazelnoot en pecorinoschuim, Zeeduivel met een rivierkreeftensaus op een bedje van citroenbasilicumspaghetti, Cappuccino van soep met rivierkreeftjes, Kalfshaas met rode wijn-portsaus, witlof balletje met knolselderijpuree, Bavarois van passievruchten op amandelbiscuit

september 2018

Krokante tonijnsashimi in wasabisaus, Terrine van snoekbaars met zalm, gemarineerde gele cherrytomaatjes , krokante uienring en basilicummayonaise, Venkelsoepje met gremolata en citroenschuim, Provencaalse lamsstoof met uientaartje, Limoncello-bosbessen tiramisu

juni 2018

thema: Illusies

Piccalilly spiegelei, Tonijn met ganzenlevercreme, Gekoeld zuiders soepje met gemarineerde vis, Tournedos met gebakken aardappel, groenten en een illusie van mais, Schuimgebak met room en banaan

mei 2018

thema: Asperges

Gelei van sjalot gevuld met mousse van gerookte makreel met bieslookmayonaise, Salade van witte en groene asperges met gerookte parelhoenfilet, Aspergeveloute met staartjes van rivierkreeft en broodravioli, Gegrillde asperges met lamsoor, heilbot, mousselinesaus en aardappelschuim, Citroentaart met sorbet van witte chocolade en gemarineerde aardbeien en limoencress

april 2018

thema: Lente

Macarons met gerookte zalm, Mulfilet met couscous en gepofte tomaatjes, Open ravioli met pompoen, spinazie en kastanjechampignons, Gebakken kalfslende met een saus van abrikoos en koriander, doperwtencrème en aardappelpoffertjes, Chocoladetaartje met vanillesaus en amarene kersen

maart 2018

thema: Maartse buien

Bonbon van gemarineerde ossenhaas, Torentje van zwezerik, Jus de nage met coquilles en gambas, Parelhoensupreme, stamppotje van witlof, snijbonenspaghetti en Benedictus abdijkaas, Appelgaard

februari 2018

Cocktailglaasje met steak tartaar, lauwwarme eierschuim en truffelaardappelpapier, Brandade van kabeljauw met peterselie gelei, zalm, avocadocreme en zoetzure komkommer, Kruidenrisotto met gefrituurde en gegrillde gamba en schaaldierensaus, Filet van tamme eend met rode biet, aardappeltaart en sinaasappel portsaus, Cannoli met witte chocoladecreme en koffieijs

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten