februari 2020
thema: Wintersmenu (van Mary-Jeanne)
Zalmtaartje met citrus-tomatenmayonaise, Vitello tonnato met een twist, Soepje met zuurkool, knolselderij, kerrie, garnalen en een ansjoviskoekje, Kalkoenrollade met aardappelkroketje en witlof, Cassis dessert met serehijs
januari 2020
thema: Wintertijd (van Herma en Willem)
Champignons farcis, Entrecote met paddestoelenmayonaise en ansjovissaus, Soepje van in zout gepofte knolselderij met mini pan tosti, Fisherman's pie met een twist, Hazelnootmeringue, frambozenmousse en karamelijs
december 2019
Mousse van kwartel met een compote van tutti-frutti, Ravioli gevuld met gamba, bisque van gamba en gestoofde prei, Cappuccino van kastanje met enoki, eendenborst., Wildzwijnfilet met rode wijn-sjalottensaus, pastinaakpuree, pompoen en zwarte boontjes, Red velvetcake
november 2019
thema: Kerstmenu
Rilette van zalm, Canadese kreeft met aardappelsalade, Trilogie van wild, Hertenkalfsfilet, Kaasterrine met abrikozencompote, Perendessert met yoghurt-honingijs
oktober 2019
thema: Herfstbeleving
Empanadillas met mosselen en verse chorizo, Mille-feuille van appel met makreel en een vinaigrette van yoghurt, Gele currysoep met gyoza van rivierkreeftjes, langoustine en sesamkroepoek, Gevulde parelhoenfilet met een aardappelkrokantje en een korfje groene groenten, Chocolademarquise met creme anglaise, sinaasappelsorbet, pistachenoten & amandeltuilles.
september 2019
Tartaar van zeebaars op biscuit geserveerd, Rode mul met watermeloen, venkel en kreeftenjus, Sergio Hermans zeekraalrisotto met kappertjes en koffie, Gebakken eendenborst met groene-peperjus, paksoi, gepofte pompoen, wortel en een crème van linzen en rode curry, Macaron met lemoncurd en amandel-citroenijs
juni 2019
Bruschetta met Hollandse Nieuwe, bietenhummus en gin-mayonaise, Ceviche van coquilles met zoetzuur van bloemkoolcouscous, rösti en kaviaar, Camargue rijst met garnalen, avocado en kerriemayonaise, Geitenlamschouder met pancetta, groene asperges, mole, schuim van cêpes, eigen jus en algenkroepoek, Matchamallows met witte chocolade en mango-aardbeienijs
mei 2019
thema: Lentefeest
Loempia met asperge en garnalen, Pasteitjes met asperge, ham en kaas, Tarbot met asperge, knolselderij met morieljes en Noilly-prat saus, Gepocheerde kalfshaas op gekookte asperges, een aspergestamppotje en een schuim van groene asperges, Aardbeienbavaroistaart
april 2019
thema: Voorjaar
Coquille met bloemkoolcreme en Oosterse saus, Rode mul met zoetzure komkommer en kokkels, Bisque van gele paprika met gamba en breekbrood, Zeeuws potje met lamsrib en portsaus, Crepe Suzette met een twist
maart 2019
thema: Chinatown
Bapao met vleesvulling en zoetzure saus, Tonijntartaar met Oosterse dressing, jasmijnrijstsorbet, wasabi algen en mango, Uiensoep wontonstyle, Chinees hoofdgerecht, Loempia van lychee, ananas, lychee siroop en lychee mousse met ananas en passievrucht